Wat wij doen

Iedere situatie is anders. Of het nu gaat om een ontslag, de overhangende takken van de buren, de aansprakelijkheid bij een verkeersongeval of een aankoop in een webshop. Uw situatie vraagt om een passende aanpak. Wij komen voor u op en helpen u verder. Met persoonlijke, juridische en praktische oplossingen.

Voor wie werken wij?

De juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand geven onafhankelijk juridische hulp aan mensen met een rechtsbijstandverzekering bij:

Interpolis logo      Centraal Beheer logo     FBTO logo    Avero logo     Inshared

Hoe wij werken

U meldt uw zaak

Leg uw vraag of probleem aan ons voor. Dat kan gemakkelijk online of telefonisch. U hoort snel hoe wij u kunnen helpen. 

Tip: Verzamel eerst uw polisnummer en relevante documentatie. Dit hebben wij nodig om u te kunnen helpen.

Heeft uw situatie uitgebreide behandeling nodig?

Dan vinden wij voor u de jurist met de best passende kennis en ervaring. Deze jurist is uw persoonlijk adviseur tijdens uw zaak.

Mijn zaak: uw persoonlijke omgeving

In uw persoonlijke omgeving ziet u op ieder moment de voortgang van uw zaak en heeft u contact met uw persoonlijk adviseur.

Onze kwaliteit

U mag van ons een goede dienstverlening verwachten en we doen er veel aan om daarvoor te zorgen. Zo houden onze juristen continu hun kennis op peil en meten we doorlopend de klanttevredenheid. Ook werken we volgens de Kwaliteitscode Rechtsbijstand.

Meer over onze kwaliteit

Informatie voor iedereen

Als een van de grootste rechtshulpverleners van Nederland hebben wij kennis van veel verschillende juridische onderwerpen. Wij geloven in een rechtvaardige samenleving en delen onze kennis graag. Bekijk onze artikelen en gratis juridische voorbeeldbrieven.

Juridische Barometer

Jaarlijks laten we de meest voorkomende vragen om juridische hulp zien en geven we een prognose voor het nieuwe jaar

Juridische barometer

Over ons

Wij zijn een onafhankelijke juridische dienstverlener in de vorm van een stichting met ruim 700 juristen. Onze juristen hebben 1 doel voor ogen: het opkomen voor de belangen van onze klanten. Als stichting hebben we een Raad van Toezicht, die toezicht houdt op de onafhankelijkheid en kwaliteit van onze rechtshulpverlening. Jaarlijks ontvangen wij ongeveer 128.000 hulpvragen.

Meer over Stichting Achmea Rechtsbijstand

Werken bij Achmea Rechtsbijstand

Ontdekken of een baan of stage bij Stichting Achmea Rechtsbijstand iets voor jou is? Meer informatie en vacatures vind je op:

Werkenbijachmea.nl