Over ons

Wij zijn een onafhankelijke juridische dienstverlener in de vorm van een stichting met ruim 700 juristen. Onze juristen hebben 1 doel voor ogen: het opkomen voor de belangen van onze klanten. Als stichting hebben we een Raad van Toezicht, die toezicht houdt op de onafhankelijkheid en kwaliteit van onze rechtshulpverlening.

Onze juristen

Met alleen uw belangen voor ogen staan onze ruim 700 juristen iedere dag klaar om voor u op te komen en u verder te helpen. Jaarlijks vragen ongeveer 142.000 mensen ons om hulp voor het oplossen van hun probleem. Of het nu gaat om een ontslag, de aansprakelijkheid bij een verkeersongeval, een aankoop of een verschil van mening met de buren. Wij hebben ruime kennis en ervaring in huis op veel verschillende gebieden. Op die manier krijgt u altijd de hulp van een jurist die goed thuis is in het oplossen van uw probleem.

 

Meer over onze juristen

Eed of belofte

Alle medewerkers van Stichting Achmea Rechtsbijstand leggen de eed of belofte af. Daarin beloven zij alleen het belang van de klant centraal te stellen, hun functie integer en zorgvuldig uit te oefenen en zich te houden aan wetten, reglementen en gedragscodes.  

Raad van Toezicht

Als stichting hebben we een Raad van Toezicht, die toeziet op de governance, de onafhankelijkheid en kwaliteit van onze rechtshulpverlening. De raad bestaat uit 5 leden, allen toezichthouders met ruime ervaring en deskundigheid op meerdere terreinen waaronder bestuur, rechtswetenschap, de rechtspraktijk en financiën. 

 

Bekijk hier het jaarverslag 2021 van de Raad van Toezicht.