Welkom bij Stichting Achmea Rechtsbijstand

Een juridisch probleem kan iedereen overkomen. Stichting Achmea Rechtsbijstand helpt klanten die verzekerd zijn bij Centraal Beheer, Interpolis, FBTO, InShared, Hema en Avéro Achmea. Bent u verzekerd bij 1 van deze verzekeraars? Wij helpen u graag met persoonlijke, juridische en praktische oplossingen. Ontdek meer over Stichting Achmea Rechtsbijstand.

Interpolis logo
Centraal Beheer logo
FBTO logo
Avero logo
Inshared
Hema verzekeringen

Hoe wij u kunnen helpen

Bij Stichting Achmea Rechtsbijstand kunt u terecht voor al uw juridische hulpvragen. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op ons team van meer dan 700 juridische professionals, waaronder juristen en advocaten. Maar soms wilt u gewoon snel zelf weten waar u juridisch aan toe bent. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom bieden we steeds meer online hulpmogelijkheden. Van gratis voorbeeldbrieven tot speciale themapagina's over verschillende relevante juridische onderwerpen. En met onze adviestools krijgt u direct inzicht in uw situatie en geven we u concreet advies en tips over welke (vervolg)stappen u kunt nemen. 


Benieuwd naar alle manieren waarop we u kunnen helpen? 


Bekijk hulptools

Voorbeeldbrieven

Als u een juridische hulpvraag heeft, dan is het belangrijk om de tegenpartij zo snel mogelijk te informeren. Deze moet namelijk wel weten dat er een probleem is en wat uw verwachtingen zijn. Daarom is het sturen van een zo compleet mogelijke brief vaak de eerste stap.

Met onze gratis voorbeeldbrieven kunt u direct zelf die eerste stap zetten. De voorbeeldbrieven zijn gemakkelijk aan te passen aan uw situatie. Zo krijgt u op een laagdrempelige en vaak snellere manier een oplossing voor uw hulpvraag. 

Heeft u een conflict met uw werkgever of buren? Of bent u het niet eens met een besluit van de gemeente? Ga dan direct zelf aan de slag met uw juridische hulpvraag en download 1 van onze voorbeeldbrieven en pas deze aan uw situatie aan. We ontwikkelen continu nieuwe voorbeeldbrieven voor een groeiend aanbod aan onderwerpen.

 

Bekijk voorbeeldbrieven

Heeft u toch nog hulp nodig van een jurist?

Natuurlijk staan we ook dan voor u klaar. Heeft u een rechtsbijstandverzekering bij Interpolis, Centraal Beheer, FBTO, Avéro Achmea, InShared of HEMA en heeft u een juridische vraag of (dreigend) probleem?
Meld dan uw zaak online of neem contact op. Onze juristen helpen u graag.

 

Zaak melden

Een jurist bekijkt uw situatie

U hoort snel hoe wij u kunnen helpen. Soms hebben we meteen een oplossing voor u.

Heeft uw situatie uitgebreide behandeling nodig?

Dan vinden we voor u de jurist met de best passende kennis en ervaring. Deze jurist is uw persoonlijk adviseur tijdens uw zaak.

Mijn zaak: uw persoonlijke omgeving

In uw persoonlijke omgeving ziet u op ieder moment de voortgang van uw zaak en heeft u contact met uw persoonlijk adviseur.