Onze klanten

Onze klanten over Achmea Rechtsbijstand
 • Mijn jurist laat zich niet leiden door negatieve reacties, maar zoekt kansen vanuit een andere hoek! Hij is zeer kundig in zijn vakgebied

 • Mijn jurist gaf duidelijke informatie in begrijpbare taal, nam alle tijd om iets vriendelijk uit te leggen, reageerde snel, en is een prettig persoon om mee te communiceren. (Mw. A.L. Prinsenbeek)

 • Mijn jurist behandelde de zaak zorgvuldig, had goede kennis van zaken en was bovendien empatisch. (Mw. A.W. Rotterdam)

 • Mijn jurist deed en zei precies wat nodig was. Ik voelde mij door haar gesteund en was overtuigd van haar deskundigheid.

 • Mijn jurist heeft uitstekend en vakkundig werk verricht. Zij beantwoordde mijn vragen heel snel en duidelijk.

 • De jurist hield zich netjes aan haar woord, was snel en duidelijk met antwoorden op mijn vragen. Ik had een goed vertrouwen in haar. (Dhr. D.M. Deurne)

 • Mijn jurist is heel kordaat, vriendelijk, meelevend en heel prettig in de communicatie. (Mw. A.v.D Lelystad)

 • De jurist heeft mij uitstekend geholpen. Hij toonde grote betrokkenheid, empathie en heeft adequaat gehandeld. (Mw. M.D. Tilburg)

 • De jurist reageert snel op eventuele vragen en is goed op de hoogte van de zaak. (Mw. H.J. Boxtel)

 • De jurist stelt gerust, legt dingen helder uit en reageert snel op email. Ik ben haar heel erg dankbaar.

Onze juristen

Klantenservice

Onze ruim 500 juristen staan voor u klaar.

Bekijk al onze juristen

ActueelToon alle nieuwsberichten

   

  25-07-2019Een grote tankstoring leidde er gisteren toe dat honderden reizigers op Schiphol strandden. Zelfs vandaag moeten reizigers nog rekening houden met vertragingen en zelfs annuleringen van vluchten. Veel reizigers willen weten wat hun rechten zijn.

  Lees meer
   

  25-06-2019​Om klanten die te maken krijgen met letselschade zo goed mogelijk te helpen, werken onze juristen Letselschade volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL). Dat betekent ook dat periodiek een toetsing plaats vindt om te beoordelen of onze juristen zich houden aan die Code. Het recente oordeel van de onafhankelijke Letselschaderaad: SAR krijgt een positieve beoordeling.

  Lees meer
   

  29-05-2019​Na de Tweede Kamer heeft op 28 mei ook de Eerste Kamer ingestemd met de wet Arbeidsmarkt in balans (WAB). Het doel van de WAB is ervoor te zorgen dat werknemers makkelijker een vast contract kunnen krijgen, de kosten en risico’s voor werkgevers te verkleinen en flexwerkers en zelfstandigen meer te beschermen. Maar wat verandert er per 1 januari 2020 dan precies? De 5 belangrijkste wijzigingen lees je hier.

  Lees meer
   

  17-04-2019Vorige week was er veel (media)aandacht voor de vijftienjarige maaltijdbezorger die overleed toen hij in de avond, buiten schooltijd, hamburgers rondfietste in Utrecht. Het OM start een strafrechtelijk onderzoek en de Inspectie SZW gaat onderzoeken of de werkgever zich aan de Arbeidstijdenwet heeft gehouden. Goed om die wet eens nader te bekijken.

  Lees meer