Onze klanten

Onze klanten over Achmea Rechtsbijstand
 • Wij zijn bijzonder te spreken over de wijze waarop de jurist onze belangen behartigd heeft. Ik geloof niet dat een beter resultaat haalbaar zou zijn geweest.

 • Mijn jurist heeft alles duidelijk uitgelegd en goed afgehandeld. Zo iemand raad je iedereen aan!

 • Vlotte en adequate aanpak waarbij het menselijk aspect niet uit het oog wordt verloren.

 • Ik werd serieus genomen. Er werd naar mij geluisterd.

 • Zeer hulpzaam en betrokken. Het geeft veel rust in een spannende situatie.

 • Ik kreeg goede uitleg en een duidelijke omschrijving van de mogelijkheden en onmogelijkheden.

 • Mijn jurist reageerde altijd, dacht mee en wist mijn zaak goed in te schatten.

 • Mijn behandelaar geeft een helder en zeer duidelijk advies en staat achter je.

 • Mijn behandelaar was geduldig, voorkomend, vriendelijk, begrijpend en reëel. Zij heeft gedaan wat mogelijk was en dat doel ook bereikt.

 • Mijn behandelaar reageerde snel, gaf duidelijkheid over de bereikbaarheid en er was steeds overleg.

Onze juristen

Klantenservice

Onze ruim 500 juristen staan voor u klaar.

Bekijk al onze juristen

ActueelToon alle nieuwsberichten

   

  Reactie Achmea Rechtsbijstand op uitzending Radar 5 december

  05-12-20165 december 2016 - In de uitzending van vanavond besteedt Radar aandacht aan (de uitvoering van) rechtsbijstandverzekeringen. Radar heeft een reportage gemaakt waar onder andere de zaak van een verzekerde van Stichting Achmea Rechtsbijstand wordt uitgelicht.  Mede naar aanleiding daarvan stelde de redactie van Radar enkele vragen en vroeg ons hierover tijdens de uitzending in gesprek te gaan.

  Lees meer
   

  Letselschade Raad beoordeelt SAR positief op behandeling slachtoffers van letselschade

  11-11-2016​​De Letselschade Raad wil de harmonie en duidelijkheid in de afhandeling van personenschade c.q. letselschade vergroten. Daarom streeft zij naar een betere en meer persoonlijke bejegening van slachtoffers, alsmede een verbetering van de technische aspecten van de schaderegeling. Onder coördinatie van de Letselschaderaad is daarom een Gedragscode Behandeling Letselschade opgesteld, die Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR)  onderschrijft en heeft opgenomen in haar werkwijze.

  Lees meer
   

  Blog: We laten ze niet in de kou staan

  10-11-2016​Afgelopen vrijdag deed de rechter uitspraak in het kort geding dat een agrariër uit Someren had aangespannen tegen zijn verzekeraar Interpolis. Aanleiding voor dit kort geding was de schade die op 23 juni 2016 in de gehele regio Someren-Luyksgestel is ontstaan door inslaande ijsbrokken. Inzet van het geding was de vraag of Interpolis gehouden is tot schadevergoeding op grond van de stormverzekering van de groep getroffen agrariërs (ook als de optie hagelschade niet is meeverzekerd). Kortom, is het verschijnsel dat zich op 23 juni voordeed te kwalificeren als hagel in de zin van de polis?

  Lees meer
   

  Uitspraak kort geding stormschade agrariërs

  04-11-2016Op dinsdag 25 oktober 2016 vond, voor de voorzieningenrechter van de rechtbank in Rotterdam, een zitting in kort geding plaats over het noodweer van 23 juni. Het kort geding is gestart namens een in Someren gevestigde klant van Stichting Achmea Rechtsbijstand. Deze procedure is tot stand gekomen in samenwerking met ZLTO. Inmiddels heeft de rechter uitspraak gedaan.

  Lees meer
   

Op de hoogte blijven van het laatste juridische nieuws?