​​

Heeft u een juridisch probleem?

De juristen van SAR staan voor u klaar. Bekijk het filmpje om te zien waar onze juristen u mee kunnen helpen.​

Onze klanten

Onze klanten over Achmea Rechtsbijstand
 • Mijn jurist laat zich niet leiden door negatieve reacties, maar zoekt kansen vanuit een andere hoek! Hij is zeer kundig in zijn vakgebied

 • Mijn jurist gaf duidelijke informatie in begrijpbare taal, nam alle tijd om iets vriendelijk uit te leggen, reageerde snel, en is een prettig persoon om mee te communiceren. (Mw. A.L. Prinsenbeek)

 • Mijn jurist behandelde de zaak zorgvuldig, had goede kennis van zaken en was bovendien empatisch. (Mw. A.W. Rotterdam)

 • Mijn jurist deed en zei precies wat nodig was. Ik voelde mij door haar gesteund en was overtuigd van haar deskundigheid.

 • Mijn jurist heeft uitstekend en vakkundig werk verricht. Zij beantwoordde mijn vragen heel snel en duidelijk.

 • De jurist hield zich netjes aan haar woord, was snel en duidelijk met antwoorden op mijn vragen. Ik had een goed vertrouwen in haar. (Dhr. D.M. Deurne)

 • Mijn jurist is heel kordaat, vriendelijk, meelevend en heel prettig in de communicatie. (Mw. A.v.D Lelystad)

 • De jurist heeft mij uitstekend geholpen. Hij toonde grote betrokkenheid, empathie en heeft adequaat gehandeld. (Mw. M.D. Tilburg)

 • De jurist reageert snel op eventuele vragen en is goed op de hoogte van de zaak. (Mw. H.J. Boxtel)

 • De jurist stelt gerust, legt dingen helder uit en reageert snel op email. Ik ben haar heel erg dankbaar.

Onze juristen

Klantenservice

Onze ruim 500 juristen staan voor u klaar.

Bekijk al onze juristen

ActueelToon alle nieuwsberichten

   

  Hoge Raad: werkgever moet slapend dienstverband stoppen en transitievergoeding betalen

  08-11-2019​Naar schatting duizenden mensen in Nederland met een ‘slapend dienstverband’ kregen vandaag eindelijk meer duidelijkheid: ze hebben recht op een transitievergoeding. Daarover deed de Hoge Raad vandaag uitspraak. Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) verzocht in april de rechtbank Limburg om (via prejudiciële vragen) een richtinggevende uitspraak bij de Hoge Raad te vragen over dit onderwerp. Dat gebeurde in een proefprocedure die SAR in samenwerking met De Brauw Blackstone Westbroek voor een klant van SAR voert.​​

  Lees meer
   

  Rechter doet uitspraak over vliegtuigvertragingen bij Ryanair ten gunste van passagier

  04-11-2019Regelmatig helpen wij klanten die te maken kregen met een geannuleerde vlucht of flinke vluchtvertraging. We pakken deze zaken met een speciaal team van juristen op en kijken of iemand recht heeft op een compensatie van de vluchtkosten volgens de Europese Verordening. Zo ja, dan vergoeden wij meteen deze kosten aan de passagier en nemen de vordering over om alsnog deze kosten te verhalen bij de vliegtuigmaatschappij. De rechter deed onlangs een voorlopige uitspraak om dit in geval van vluchten met Ryanair te vergemakkelijken.​

  Lees meer
   

  Vertragingen op Schiphol: heeft u recht op vergoeding?

  25-07-2019Een grote tankstoring leidde er gisteren toe dat honderden reizigers op Schiphol strandden. Zelfs vandaag moeten reizigers nog rekening houden met vertragingen en zelfs annuleringen van vluchten. Veel reizigers willen weten wat hun rechten zijn.

  Lees meer
   

  SAR positief beoordeeld in audit over behandeling van letselzaken

  25-06-2019​Om klanten die te maken krijgen met letselschade zo goed mogelijk te helpen, werken onze juristen Letselschade volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL). Dat betekent ook dat periodiek een toetsing plaats vindt om te beoordelen of onze juristen zich houden aan die Code. Het recente oordeel van de onafhankelijke Letselschaderaad: SAR krijgt een positieve beoordeling.

  Lees meer