​​

Heeft u een juridisch probleem?

De juristen van SAR staan voor u klaar. Bekijk het filmpje om te zien waar onze juristen u mee kunnen helpen.​

Onze klanten

Onze klanten over Achmea Rechtsbijstand
 • Mijn jurist gaf een vriendelijke en professionele service. Ze was goed op de hoogte van dit soort zaken en alles wat hierbij komt kijken. (Dhr.T.d.V. Amsterdam)

 • Mijn vragen zijn deskundig beantwoord. Hierdoor kon ik een goede beslissing nemen.

 • Onze juriste heeft ons op zeer deskundige wijze bijgestaan. Daarnaast was het ook nog eens een prettig persoon waar wij alle vertrouwen in hadden. (Mw. W.v.D. Steensel)

 • Mijn jurist was heel betrokken en heeft zich helemaal ingezet voor mijn zaak. (Dhr. E.Z. Prinsenbeek)

 • De jurist zocht alles tot op de bodem uit en communiceerde zeer zorgvuldig.

 • Snelle reactie en informatie i.v.m. vertraging vliegtuig!!

 • Mijn juriste heeft een luisterend oor, is geduldig, omschrijft alles in begrijpelijke taal en komt afspraken na!

 • We kregen altijd op korte termijn een duideljike heldere reactie op onze vragen. (Dhr. A.C. Leiderdorp)

 • Mijn jurist heeft altijd behulpzaam, vriendelijk en adequaat gereageerd. (Mw. M.K. Nijmegen)

 • Onze juriste was goed bereikbaar en kwam afspraken na. En zeker niet onbelangrijk: ze had kennis van zaken. (Mw. R.P. Haps)

ActueelToon alle nieuwsberichten

   

  Hulpsinterklaas pakt verkeerd uit: wie betaalt de rekening?

  24-11-2017Op 5 december is het weer pakjesavond! Veel hulpsinterklazen reizen dan stad en land af om namens Sinterklaas pakjes uit te delen en snoepgoed te strooien. Maar dat de ene hulpsinterklaas de andere niet is, blijkt wel uit de volgende zaak.

  Lees meer
   

  Waar moet ik op letten als ik overstap naar een andere zorgverzekering?

  17-11-2017​De nieuwe zorgpremies zijn bekend, dus begint de lobby in zorgverzekeringsland weer; per 1 januari van het komende jaar kun je voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen namelijk overstappen naar een andere zorgverzekeraar. De reclames van diverse zorgverzekeraars zijn de komende tijd niet te missen. Waar moet je op letten bij het kiezen van een (aanvullende) zorgverzekering?

  Lees meer
   

  Melkveehouders niet langer vrijgesteld van regeling fosfaatreductieplan 2017

  31-10-2017​De buitenwerkingstelling van de Regeling fosfaatreductieplan 2017 is alsnog ongedaan gemaakt voor 51 melkveehouders die eerder dit jaar de Regeling aanvochten. Dat oordeelde het Gerechtshof in Den Haag vandaag in het hoger beroep dat het Ministerie van Economische zaken instelde tegen de uitspraak van de Voorzieningenrechter van 4 mei. Die oordeelde toen dat de Regeling fosfaatreductieplan 2017 de betrokken melkveehouders een onevenredige last oplegt.

  Lees meer
   

  Regeerakkoord 2017: dit verandert er in de Sociale Zekerheid

  26-10-2017

  ​Onlangs presenteerden de formatiepartijen eindelijk het langverwachte regeerakkoord. De partijleiders van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hebben onder de noemer ‘Vertrouwen in de toekomst’ overeenstemming bereikt over de koers de Nederland de komende jaren gaat varen. Ook op het gebied van Sociale Zekerheid staan er voor werknemers en werkgevers veranderingen op stapel. Gespecialiseerd jurist Sociale Zekerheid Wessel Beishuizen van Stichting Achmea Rechtsbijstand zet de belangrijkste wijzigingen op een rij. Dit zijn de plannen over Sociale Zekerheid uit het regeerakkoord waarvan u moet weten.

  Lees meer
   

Op de hoogte blijven van het laatste juridische nieuws?