​​

Heeft u een juridisch probleem?

De juristen van SAR staan voor u klaar. Bekijk het filmpje om te zien waar onze juristen u mee kunnen helpen.​

Onze klanten

Onze klanten over Achmea Rechtsbijstand
 • Ik werd serieus genomen. Er werd naar mij geluisterd.

 • Zeer hulpzaam en betrokken. Het geeft veel rust in een spannende situatie.

 • Ik kreeg goede uitleg en een duidelijke omschrijving van de mogelijkheden en onmogelijkheden.

 • Mijn jurist reageerde altijd, dacht mee en wist mijn zaak goed in te schatten.

 • Mijn behandelaar geeft een helder en zeer duidelijk advies en staat achter je.

 • Mijn behandelaar was geduldig, voorkomend, vriendelijk, begrijpend en reëel. Zij heeft gedaan wat mogelijk was en dat doel ook bereikt.

 • Mijn behandelaar reageerde snel, gaf duidelijkheid over de bereikbaarheid en er was steeds overleg.

 • Mijn jurist heeft me goed en duidelijk te woord gestaan. Hij belde altijd gelijk terug en heeft snel actie ondernomen. (Mw. K.v.H. Klundert)

 • Mijn jurist gaf een vriendelijke en professionele service. Ze was goed op de hoogte van dit soort zaken en alles wat hierbij komt kijken. (Dhr.T.d.V. Amsterdam)

 • Mijn vragen zijn deskundig beantwoord. Hierdoor kon ik een goede beslissing nemen.

Onze juristen

Klantenservice

Onze ruim 500 juristen staan voor u klaar.

Bekijk al onze juristen

ActueelToon alle nieuwsberichten

   

  Fosfaatreductieplan deels buiten werking gesteld door samenwerking Achmea Rechtsbijstand

  05-05-2017​Goed nieuws voor de melkveehouders die zich laten bijstaan door Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) in het aanvechten van regelgeving rond het fosfaatreductieplan. De rechtbank in Den Haag stelt de Regeling Fosfaatreductieplan 2017 deels buiten werking, zo luidde het vonnis van de voorzieningenrechter op  4 mei . De uitspraak geldt in de eerste plaats alleen voor de melkveehouders die hebben meegedaan in de kort gedingprocedure van half april.

  Lees meer
   

  Uitspraak in Hoger Beroep over kosten verbonden aan stadsverwarming

  12-04-2017​Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) staat een grote groep bewoners bij die zijn aangesloten op stadsverwarming in Eindhoven, Tilburg en Breda. Al enige jaren is er discussie met warmteleverancier Ennatuurlijk over bepaalde kosten die zij in rekening brengen.

  Lees meer
   

  Doorbraak in zaak tegen de Staatsloterij

  10-04-2017​Al jarenlang speelt een discussie met de Staatsloterij over de door hen aangegeven winkansen in de jaren 2000 tot en met 2007. Het bleek namelijk dat ook niet verkochte loten mee deden in de trekking, iets dat niet duidelijk door de Staatsloterij werd verteld. De verminderde winstkans die daaruit voortvloeide was al jarenlang onderwerp van getrouwtrek tussen de Staatsloterij en  gedupeerde spelers. Daaraan lijkt nu een einde te komen: de Staatsloterij maakte vandaag bekend dat zij deelnemers een voorstel doet om de destijds verminderde winstkans te compenseren.

  Lees meer
   

  SAR strijdt voor grote groep agrariërs gedupeerd door fosfaatreductieplan

  06-04-2017​Op 1 maart 2017 trad de ministeriële regeling in werking  die moet voorzien in het terugdringen van de uitstoot van fosfaat, het zogeheten fosfaatreductieplan. De reden voor invoering van deze regeling ligt  in het feit dat Nederland de gemaakte afspraken over de maximale uitstoot van fosfaat met de Europese Unie momenteel niet nakomt.

  Lees meer
   

Op de hoogte blijven van het laatste juridische nieuws?