​​

Heeft u een juridisch probleem?

De juristen van SAR staan voor u klaar. Bekijk het filmpje om te zien waar onze juristen u mee kunnen helpen.​

Onze klanten

Onze klanten over Achmea Rechtsbijstand
 • Mijn jurist reageerde altijd, dacht mee en wist mijn zaak goed in te schatten.

 • Mijn behandelaar geeft een helder en zeer duidelijk advies en staat achter je.

 • Mijn behandelaar was geduldig, voorkomend, vriendelijk, begrijpend en reëel. Zij heeft gedaan wat mogelijk was en dat doel ook bereikt.

 • Mijn behandelaar reageerde snel, gaf duidelijkheid over de bereikbaarheid en er was steeds overleg.

 • Mijn jurist heeft me goed en duidelijk te woord gestaan. Hij belde altijd gelijk terug en heeft snel actie ondernomen. (Mw. K.v.H. Klundert)

 • Mijn jurist gaf een vriendelijke en professionele service. Ze was goed op de hoogte van dit soort zaken en alles wat hierbij komt kijken. (Dhr.T.d.V. Amsterdam)

 • Mijn vragen zijn deskundig beantwoord. Hierdoor kon ik een goede beslissing nemen.

 • Onze juriste heeft ons op zeer deskundige wijze bijgestaan. Daarnaast was het ook nog eens een prettig persoon waar wij alle vertrouwen in hadden. (Mw. W.v.D. Steensel)

 • Mijn jurist was heel betrokken en heeft zich helemaal ingezet voor mijn zaak. (Dhr. E.Z. Prinsenbeek)

 • De jurist zocht alles tot op de bodem uit en communiceerde zeer zorgvuldig.

ActueelToon alle nieuwsberichten

   

  Europees Hof oordeelt in voordeel van werknemers die ontslagen zijn bij overname van failliete onderneming

  23-06-2017​Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) staat een groot aantal werknemers bij die zijn ontslagen toen een grote onderneming in 2014 failliet werd verklaard en werd overgenomen door een andere organisatie. Omdat er een faillissement zat voordat de onderneming werd overgenomen konden de werknemers geen beroep doen op ‘overgang van onderneming’. Maar mag dat, als bij een ‘gewone’ overgang van onderneming de regel geldt dat arbeidsovereenkomsten worden overgenomen?

  Lees meer
   

  Dit verandert er binnenkort in de Arbowet

  16-06-2017​Op 1 juli 2017 wijzigt de Arbeidsomstandighedenwet (ook wel Arbowet). Officieel heet het wetsvoorstel voor deze wijziging ‘Wetsvoorstel tot wijziging van de Arbeidsomstandighedenwet in verband met de versterking van de betrokkenheid van de werkgevers en werknemers bij de arbodienstverlening, de preventie in het bedrijf of de inrichting van de werkgever, en de randvoorwaarden voor het handelen van de bedrijfsarts’.

  Lees meer
   

  Fosfaatreductieplan deels buiten werking gesteld door samenwerking Achmea Rechtsbijstand

  05-05-2017​Goed nieuws voor de melkveehouders die zich laten bijstaan door Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) in het aanvechten van regelgeving rond het fosfaatreductieplan. De rechtbank in Den Haag stelt de Regeling Fosfaatreductieplan 2017 deels buiten werking, zo luidde het vonnis van de voorzieningenrechter op  4 mei . De uitspraak geldt in de eerste plaats alleen voor de melkveehouders die hebben meegedaan in de kort gedingprocedure van half april.

  Lees meer
   

  Uitspraak in Hoger Beroep over kosten verbonden aan stadsverwarming

  12-04-2017​Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) staat een grote groep bewoners bij die zijn aangesloten op stadsverwarming in Eindhoven, Tilburg en Breda. Al enige jaren is er discussie met warmteleverancier Ennatuurlijk over bepaalde kosten die zij in rekening brengen.

  Lees meer
   

Op de hoogte blijven van het laatste juridische nieuws?