​​

Heeft u een juridisch probleem?

De juristen van SAR staan voor u klaar. Bekijk het filmpje om te zien waar onze juristen u mee kunnen helpen.​

Onze klanten

Onze klanten over Achmea Rechtsbijstand
 • Mijn jurist reageerde altijd, dacht mee en wist mijn zaak goed in te schatten.

 • Mijn behandelaar geeft een helder en zeer duidelijk advies en staat achter je.

 • Mijn behandelaar was geduldig, voorkomend, vriendelijk, begrijpend en reëel. Zij heeft gedaan wat mogelijk was en dat doel ook bereikt.

 • Mijn behandelaar reageerde snel, gaf duidelijkheid over de bereikbaarheid en er was steeds overleg.

 • Mijn jurist heeft me goed en duidelijk te woord gestaan. Hij belde altijd gelijk terug en heeft snel actie ondernomen. (Mw. K.v.H. Klundert)

 • Mijn jurist gaf een vriendelijke en professionele service. Ze was goed op de hoogte van dit soort zaken en alles wat hierbij komt kijken. (Dhr.T.d.V. Amsterdam)

 • Mijn vragen zijn deskundig beantwoord. Hierdoor kon ik een goede beslissing nemen.

 • Onze juriste heeft ons op zeer deskundige wijze bijgestaan. Daarnaast was het ook nog eens een prettig persoon waar wij alle vertrouwen in hadden. (Mw. W.v.D. Steensel)

 • Mijn jurist was heel betrokken en heeft zich helemaal ingezet voor mijn zaak. (Dhr. E.Z. Prinsenbeek)

 • De jurist zocht alles tot op de bodem uit en communiceerde zeer zorgvuldig.

ActueelToon alle nieuwsberichten

   

  Fosfaatreductieplan opnieuw deels buiten werking gesteld

  09-08-2017Vandaag deed de voorzieningenrechter in Den Haag uitspraak in zaken van 3 groepen melkveehouders tegen de Regeling Fosfaatreductieplan 2017. De rechter oordeelde dat ook voor deze melkveehouders de Regeling buiten werking wordt gesteld. De rechter deed deze uitspraak omdat de Regeling een onevenredige last oplegt aan de melkleverende bedrijven.

  Lees meer
   

  Overlast door overhangende takken

  03-08-2017​Zomer in Nederland. Warme temperaturen gecombineerd met af en toe een stevige regenbui vormen de ideale omstandigheden voor een explosie van groene groei in de tuin. Bomen lopen uit, hagen groeien uit hun jasje. En niet alles dat aangroeit blijft netjes binnen de grenzen van uw eigen grond. Of misschien groeit er juist iets van de buren over uw schutting.

  Lees meer
   

  Geen schadevergoeding voor agrariër uit Someren

  02-08-2017Verzekeraar Interpolis hoeft op grond van de stormdekking op de schadeverzekering  geen schadevergoeding uit te keren aan een varkenshouder uit Someren voor de schade ontstaan door het noodweer van 23 juni 2016. De rechter oordeelde vandaag dat de schade is veroorzaakt door hagel. Hiervoor had de getroffen agrariër volgens de rechter een hageldekking kunnen afsluiten. Nu dit niet is gebeurd heeft de rechter het verzoek om vergoeding van de schade onder de stormdekking afgewezen.

  Lees meer
   

  Europees Hof oordeelt in voordeel van werknemers die ontslagen zijn bij overname van failliete onderneming

  23-06-2017​Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) staat een groot aantal werknemers bij die zijn ontslagen toen een grote onderneming in 2014 failliet werd verklaard en werd overgenomen door een andere organisatie. Omdat er een faillissement zat voordat de onderneming werd overgenomen konden de werknemers geen beroep doen op ‘overgang van onderneming’. Maar mag dat, als bij een ‘gewone’ overgang van onderneming de regel geldt dat arbeidsovereenkomsten worden overgenomen?

  Lees meer
   

Op de hoogte blijven van het laatste juridische nieuws?