Onze klanten

Onze klanten over Achmea Rechtsbijstand
 • Ik werd serieus genomen. Er werd naar mij geluisterd.

 • Zeer hulpzaam en betrokken. Het geeft veel rust in een spannende situatie.

 • Ik kreeg goede uitleg en een duidelijke omschrijving van de mogelijkheden en onmogelijkheden.

 • Mijn jurist reageerde altijd, dacht mee en wist mijn zaak goed in te schatten.

 • Mijn behandelaar geeft een helder en zeer duidelijk advies en staat achter je.

 • Mijn behandelaar was geduldig, voorkomend, vriendelijk, begrijpend en reëel. Zij heeft gedaan wat mogelijk was en dat doel ook bereikt.

 • Mijn behandelaar reageerde snel, gaf duidelijkheid over de bereikbaarheid en er was steeds overleg.

 • Mijn jurist heeft me goed en duidelijk te woord gestaan. Hij belde altijd gelijk terug en heeft snel actie ondernomen. (Mw. K.v.H. Klundert)

 • Mijn jurist gaf een vriendelijke en professionele service. Ze was goed op de hoogte van dit soort zaken en alles wat hierbij komt kijken. (Dhr.T.d.V. Amsterdam)

 • Mijn vragen zijn deskundig beantwoord. Hierdoor kon ik een goede beslissing nemen.

Onze juristen

Klantenservice

Onze ruim 500 juristen staan voor u klaar.

Bekijk al onze juristen

ActueelToon alle nieuwsberichten

   

  Rechtshulp vanuit de rechtsbijstandverzekering als beste beoordeeld

  03-02-2017De rechtshulp door rechtsbijstandverzekeraars krijgt de beste beoordeling van klanten én juridische professionals. Dat blijkt uit een onderzoek van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) van het ministerie van Veiligheid en Justitie naar civiele handelszaken met een financieel belang tussen de 5.000 en 25.000 euro. Volgens het onderzoek doorstaan rechtsbijstandsverzekeraars de vergelijking met advocaten die rechtstreeks door een partij worden ingeschakeld met glans.

  Lees meer
   

  Ontwikkelingen Arbeidsrecht 2016

  26-01-2017​Door het economisch herstel zien we al sinds enige jaren dat een daling inzette voor het aantal ontslagzaken. Opvallend te noemen is de toename in ziekte- en re-integratiezaken. We zien dat werkgevers steeds strakker sturen op het ziekteverzuim van werknemers, met allerlei conflicten met werknemers tot gevolg.

  Lees meer
   

  Ingrijpende wijzigingen in de regelgeving voor de melkveehouderij

  26-01-2017De afgelopen tijd vinden voor met name de melkveehouderij ingrijpende wetswijzigingen plaats. Rob Scholten, gespecialiseerd jurist bestuursrecht, vertelt over de impact van deze wijzigingen en de juridische hulp die hij en zijn collega’s op dit vlak aan agrariërs geven.

  Lees meer
   

  Vraag om juridische hulp onverminderd hoog

  26-01-2017​​Tilburg, 26 januari 2017 - Stichting Achmea Rechtsbijstand ontving in 2016 bijna 170.000 juridische hulpverzoeken. Een stijging van ruim 3.000 meldingen ten opzichte van het jaar ervoor. Klanten klopten voor uiteenlopende onderwerpen aan bij de grootste juridische dienstverlener van Nederland, van ontslagzaken tot burenruzies.

  Lees meer
   

Op de hoogte blijven van het laatste juridische nieuws?